Benvingudes i benvinguts!

Des de l'escola us donem la benvinguda al blog de la comunitat dels mitjans de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell.

Aquest blog pretén ser una eina educativa perquè famílies, alumnes i mestres tinguin un lloc comú per debatre qüestions relacionades amb tot allò que, dia a dia, ens trobem a l'aula.

A més a més, també pretén fer-vos gaudir una estona obrint el vostre calaix de la memòria. Recordeu tot el que hem fet junts?

dijous, 10 de gener del 2013

A la caça del bolet

Benvolgudes i benvolguts!

el passat 14 de desembre els alumnes de 4t vam sortir a fer una descoberta de l'entorn, a la caça d'alguns bolets. Guiades i acompanyades per alguns esforçats i valerosos pares, vam fer una ruta llarga i molt xula, que ens va dur fins a l'altra vessant de la muntanya que veiem diàriament des de l'escola. De bolets en vam veure pocs, ara, ens ho vam passar d'allò més bé.
A més vam fer una descoberta d'espais, plantes i patrimoni local molt interessant, sense comptar amb les vistes, es clar!
De ben segur que repetim, a veure si s'animen més pares i mares. Volem agrair al Toni, al Guille, a l'Oscar i al David, els papis que ens van acompanyar, que ens guiessin tan bé, va ser molt interessant i maco que ens acompanyessiu!
Us deixem amb les fotos!


4 comentaris:

  1. Va ser molt divertit ens o vam passar molt be.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! Ens ho vam passar molt bé! Esperem que a la pròxima s'animin les "mamis"!!!

      Elimina
  2. Si ja farem alguna sortida mes i aveure si s'anima alguna mare com al any passat a 3r que van vindre mares.

    ResponElimina
  3. m'ho vaig passar molt bé amb tots els meus amics i el meu pare

    ResponElimina