Benvingudes i benvinguts!

Des de l'escola us donem la benvinguda al blog de la comunitat dels mitjans de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell.

Aquest blog pretén ser una eina educativa perquè famílies, alumnes i mestres tinguin un lloc comú per debatre qüestions relacionades amb tot allò que, dia a dia, ens trobem a l'aula.

A més a més, també pretén fer-vos gaudir una estona obrint el vostre calaix de la memòria. Recordeu tot el que hem fet junts?

divendres, 4 d’abril del 2014

La Galàxia del Montmell

Benvolgudes i benvolguts,
avui els nens i nenes de 2n i 3r de la nostra escola han estrenal la seva obra de teatre, La Galàxia del Montmell, dins del 36è Festival Infantil i Juvenil de Teatre del Baix Penedès que es fa aquesta setmana al Teatre Àngel Guimerà de El Vendrell.

Ha sigut un goig veure com l'obra ha anat desenvolupant-se en aquests dos mesos de feina i treball, un esforç que ha valgut l apena per  treballar la por, el parlar en públic, per interpretar, per compartir, per tantes i tantes coses que serveix el teatre i que tanta gent s'esforça en tirar endavant, malgrat tot.
Enhorabona a tothom!

Si voleu veure l'obra només heu de clicar aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada