Benvingudes i benvinguts!

Des de l'escola us donem la benvinguda al blog de la comunitat dels mitjans de l'escola Teresa Godes i Domènech de la Joncosa del Montmell.

Aquest blog pretén ser una eina educativa perquè famílies, alumnes i mestres tinguin un lloc comú per debatre qüestions relacionades amb tot allò que, dia a dia, ens trobem a l'aula.

A més a més, també pretén fer-vos gaudir una estona obrint el vostre calaix de la memòria. Recordeu tot el que hem fet junts?

dilluns, 16 de maig del 2016

AQUESTA SETMANA A PRIMER...

L'Olalla ha fet la conferència sobre els eriçons. I per problemes tècnics, la vam fer a la classe de tercer, on també vam poder veure la del Lucas, que ens parlava de la pesca.
Enhorabona!





















A més, portem un parell de setmanes investigant l'univers. Ja hem descobert moltes coses!!!
Per començar vam descobrir que gràcies al telescopi de Galileo Galilei es va poder demostrar que la Terra gira al voltant del Sol.
A partir d'aquí ens vam fer un munt de preguntes sobre l'espai. I com que teníem tant que investigar, ens vam distribuir en grups i ens vam posar mans a l'obra.
Vam pujar a la biblioteca de l'escola a buscar llibres que parléssin de l'univers i en vam trobar un munt!
També hem vist vídeos i fotos dels astres que hi ha a l'espai, però el que més ens interessa és buscar als llibres fotos i informació sobre el sol, la Lluna, la creació de l'univers, les constel·lacions, les galàxies...






Tot i que ens costa una mica. ens agrada molt passar a ordinador tot allò que anem descobrint!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada